FREYWOOD
Org. nr: 912 319 040 MVA
E-post: post@freywood.no

Returadresse: Freywood/ Marianne Nagell, Damvegen 26, 5518 Haugesund, NORGE


Freywoods returpolitikk - Kort oppsummert


Angrerett

Du kan angre et kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Varen må være i ubrukt tilstand, er varen ødelagt eller brukt, kan vi ikke returnere dine utlegg. Husk å inkludere kontaktinformasjon, og om mulig et sporingsnummer. Freywood foreslår at du får en kvittering og et sporingsnummer fra transportøren. Sendes en vare internasjonalt, vær vennlig og merk «RETURNED GOODS» for å unngå tollavgifter. Freywood er ikke ansvarlig for eventuelle tollavgifter som tilkommer ved retur. Du er selv ansvarlig for eventuelle avgifter, returkostnader, og for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert, refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. 


Garanti/reklamasjon

Vær vennlig og kontakt Freywood hvis du oppdager at varen har feil eller mangler. Dette kan du gjøre ved å sende en e-post til post@freywood.no

Du kan da kreve retting av feilen, om-levering av ny tilsvarende vare, eller at kjøpet heves. Freywood kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller om-levering. Feilen må foreligge når du får varen/varene i din besittelse. Melding om feil og mangler må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen.


Uavhentede pakker

Hvis en pakke ikke blir hentet på utleveringsstedet, og den blir sendt i retur til oss, så har du ikke benyttet deg av angreretten, i henhold til Angrerettloven. Da er du fortsatt ansvarlig for kjøpet, og Freywood forbeholder seg retten til å kreve et ekspedisjonsgebyr for å dekke retur-, frakt- og administrasjonskostnader.


Alle henvendelser rettes til: post@freywood.no